Εταιρικά Στοιχεία

Η SCL FIRST EVENTS, CONGRESS & TRAVEL ιδρύθηκε το έτος 2017 από ανθρώπους με σύγχρονες ιδέες και όρεξη για ομαδική δουλειά. Η μακρόχρονη εμπειρία των στελεχών της στο σχεδιασμό, την ανάπτυξη και τη διαχείριση ενός έργου εγγυάται την άρτια και επιτυχή υλοποίησή του, είτε πρόκειται για μια απλή επιστημονική ημερίδα ή διοργάνωση ενός πολυήμερου συνεδρίου, είτε αφορά σε έκδοση αεροπορικών εισιτηρίων ή στην οργάνωση ενός ολοκληρωμένου ταξιδιωτικού πακέτου. Οι δραστηριότητες της SCL FIRST EVENTS, CONGRESS & TRAVEL περιλαμβάνουν:

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

  • Την οργάνωση συνεδρίων, ημερίδων, σεμιναρίων, εκθέσεων, και πάσης άλλης φύσεως εκδηλώσεων στην Ελλάδα και το εξωτερικό
  • Την οργάνωση ταξιδιών πολιτισμού, καθώς και ταξιδιών επαγγελματικού ή εκπαιδευτικού ενδιαφέροντος - μεμονωμένων, ομαδικών ή οικογενειακών
  • Την οργάνωση εταιρικών εκδηλώσεων, ταξιδιών κινήτρων, extreme sports και ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων
  • Την οργάνωση υψηλού επιπέδου προγραμμάτων εισερχόμενου τουρισμού
  • Την παροχή γενικών ταξιδιωτικών υπηρεσιών, όπως την έκδοση αεροπορικών κλπ. εισιτηρίων, τις κρατήσεις ξενοδοχείων και εν γένει τουριστικών καταλυμάτων, τη γραμματειακή και τεχνική υποστήριξη κάθε εκδήλωσης ή ταξιδιού, καθώς και τη στελέχωσή τους

Το επαγγελματικό ήθος της ομάδας μας και των συνεργατών μας, σε συνδυασμό με τις νέες τάσεις και απαιτήσεις της παγκόσμιας αγοράς, δεν αφήνει περιθώρια για εφησυχασμό. Συμμετέχουμε σε εξειδικευμένα σεμινάρια, διεθνείς εκθέσεις και συνέδρια και καταγράφουμε, μελετάμε, εξελισσόμαστε. Εμπιστευτείτε μας· ζητήστε σήμερα την προσφορά μας. 

 

blog detai 01 01

 

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ - ΕΤΑΙΡΟΙ

Διαχειρίστρια - Εταίρος: Στέλλα Λαγού  - Γεννήθηκε στην Αθήνα. Αφού αποφοίτησε από το Αρσάκειο Θηλέων Ψυχικού το έτος 1994, σπούδασε Marketing στο University of La Verne (Athens Campus) και συνέχισε με μεταπτυχιακές σπουδές (ΜΑ) στο Ηνωμένο Βασίλειο (University of North London) στον τομέα της Απασχόλησης και Διοίκησης Ανθρωπίνου Δυναμικού (εργάστηκε σε τμήματα Marketing, Διαχείρισης Ανθρωπίνου Δυναμικού και Δημοσίων σχέσεων πολυεθνικών επιχειρήσεων) - Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Εταίρος: Κωνσταντίνος Λαγός  - Γεννήθηκε στην Αθήνα. Αφού αποφοίτησε από τη Λεόντειο Πατησίων το έτος 1990, συνέχισε τις σπουδές του στο Ηνωμένο Βασίλειο. Σπούδασε Διεθνείς Σχέσεις και Διοίκηση Ανθρωπίνου Δυναμικού στο University of Hertfordshire και συνέχισε με μεταπτυχιακές σπουδές (ΜΑ) στο City University of London στον τομέα των Δημοσίων Σχέσεων. Επέστρεψε στην Ελλάδα και, αφού υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία στην Πολεμική Αεροπορία, απασχολήθηκε για σχεδόν 20 χρόνια σε τμήματα Σχεδιασμού και Διαχείρισης Έργων τουριστικών επιχειρήσεων, με εξειδίκευση στη διοργάνωση συνεδρίων και εταιρικών εκδηλώσεων. Έχει εκπαιδευτεί και ως τεχνικός ασφαλείας επιχειρήσεων - Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Επωνυμία: SCL FIRST EVENTS, CONGRESS & TRAVEL I.K.E.

Διακριτικός Τίτλος: SCL FIRST EVENTS, CONGRESS & TRAVEL

Εταιρικό Κεφάλαιο: 8.000,00 Ευρώ (κεφαλαιακές εισφορές σε μετρητά)

Σύνολο Εταιρικών Μεριδίων: 400

Αξία Εταιρικού Μεριδίου: 20,00 Ευρώ

Έδρα: ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ Ν. ΑΤΤΙΚΗΣ

Διεύθυνση: Προύσης 3, 10440 Αθήνα

Τηλ.: +30 210 8228950, +30 6978449431

Fax: +30 210 8228901

Αριθμός Γ.Ε.ΜΗ.: 144538001000

Αριθμός Ε.Β.Ε.Α.: 312211

Α.Φ.Μ.: 800902765

ΔΟΥ Α' ΑΘΗΝΩΝ

Αριθμός Μητρώου Τουριστικών Επιχειρήσεων: 0206Ε60000633301

Ιστοσελίδα: www.sclevents.gr

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Pin It